Vad man än gör så har folk synpunkter....

Hälsar alla nya läsare välkomna, syns numera på jnytt och det bör ju ge typ 5 nya läsare, tackar!

Sommarens första löprunda igår och benen känns helt ok idag, kommer nog imon eller så sprang jag för kort. Man brukar alltid vara så sjukt taggad under sin första runda och dra på tills man stupar och sen orkar man inte springa på flera dar (detta gäller inte mig) så jag tog det chill igår och höll mig till ett lågt tempo och sprang endast 3,3 km, trots detta så stupade jag nästan...Kan bli en runda ikväll!

Kollar på en dokumentär om omega3 på svt, måste ju ha koll på vad dom gör med mina pengar! Det skulle vara sjukt kul att göra en dokumentär om media, kolla upp svt, aftonbladet och andra medier. Kolla upp dom på samma sätt som dom kollar upp oss, tänk att springa Daniel Nylén i hälarna under några dygn! Kolla upp svt och vad pengarna går till! Någon som är sugen?

Idag höjdes reporäntan (va fan är det för namn egentligen) men bankerna har ju redan börjat höja sin ränta, höjer dom lite till nu då eller stannar det? Avskyr egentligen banker men tydligen så måste man ha dom eller??

Lookalike

 
Moberg?          Valdez?

Kära bilförare!

Ni måste lära er att ligga rätt i körfältet, ska du svänga vänster så lägg dig till vänster i körfältet så folk kan köra om! Så jävla svårt är det inte. Idag pekade en idiot finger åt mig, jag pekade snabbt tillbax! Kör man vespa i högerfältet och ska svänga till vänster så kanske man ska planera sin körning så man lägger sig till vänster i tid och inte tar svängen från höger till vänster......fel av mig kasnke?


Ingen fotboll idag heller! Tråkigt men det är nog bäst man vänjer sig för snart sitter man och kollar på superettan igen!
Nu blir det en shoppingsväng, drar till myrorna och erikshjälpen. Letar gamla möbler, tycker det var finare förr! Ja, det var väl ändå bättre för!? Sommaren var alltid varm, man hade sommarlov, åt glass o drack saft, slapp fundera på ekonomi och vad man ska handla.....tänk om man ändå vore ett barn igen...eller?


Funderar på att köpa denna, vad tycks? Så gullig och snäll! Vad tycker du om hundar Fransson?

Ha en nice dag folket så hörs vi nästa vecka! 

Over and out...


RSS 2.0