Sommarpratar....

Blev lite sugen på att göra ett inlägg efter endel påtryckningar från folk, typ 2 pers men men.....kommer skriva en gång i veckan så det blir lite av allt som händer i världen och i mitt hektiska liv....vilket är mest intressant tror ni?

Har en ny favoritlåt, Natteravn med Rasmus Seebach! En dansk monsterhit, lyssna och njut!! Denna låt kommer rullas ett gäng gånger på midsommar som ska firas med nära och kära i gessles stad. Det är en härlig blandning av folk, vi får fint främmat från japan, en svenskdansk blandning från skåne och givetvis biffen från jönnet!! (lill-koos om ni undrar, inte jag)

Det ryktas om att någon har gift sig, stämmer det?? Det var vackert och alla ni som klagade på bröllopet och allt runt det kan lägga ner och vara så jävla bittra. Gör något vettigt med ditt liv istället för att gnälla på att folk har det bättre än dig! Bitterfitta!!

Eftersom det var ett tag sedan jag skrev så kan jag meddela att jag har flyttat eller vi har flyttat. Vi har lämnat jönnets megapol torpa och landat i ett radis på hisingstorp, jag gillar det starkt! Har grillat typ hundra gånger på altanen och sommaren har inte ens börjat, räknar med att ha passerat 90kg när sommaren är slut......det är sant, jag har inte passerat det än...

Vi har skaffat torres oxå, världens sötaste kisse!! Blir som ett barn när jag leker med honom, hoppas ni slipper se det....

Vi får ju inte glömma fotbolls-vm......underbart ju!! Kvaliten på matcherna har varierat och det är tråkigt att se alla def lag, typ svennis och lagerbäcks lag....men sen gick dom ju inte vidare heller....har ni hört visselpiporna som alla blåser i?? Seriöst så stör dom inte mig, dom har blivit endel av mästerskapet. Så länge ingen i södraklacken väljer att använda dom så är det ok.

Vi hörs nästa vecka gott folk, nu ska fixa lite inför midsommar firandet som vi har planerat i typ 1 år.
Trevlig midsommar!

Chill out och softa folket!

RSS 2.0